Služby

Volejte

+420 608 559 968

Zabezpečovací systémy

  • kvalitní alarm českého výrobce JABLOTRON
  • návrh a profesionální montáž s prodloužením záruky na 5 až 7 let
  • možnost napojení alarmu na pult centrální ochrany s nepřetržitým dohledem a zásahem při narušení objektu (poplachu)
  • revizní prohlídky a servis po dobu životnosti alarmu

Kamerové systémy

  • kvalitní IP kamery a záznamová zařízení dle aktuální nabídky trhu
  • návrh a profesionální montáž
  • stažení potřebných aplikací a programů do mobilních telefonů / PC a jejich nastavení pro možnost on line sledování objektu na dálku
  • servis kamerového systému po dobu jeho životnosti

Videotelefony

  • návrh a profesionální montáž
  • servis po dobu životnosti instalovaného zařízení

Elektronické zabezpečení objektů – systém JABLOTRON 100+

DOMY

Vytvořte ze svého domu místo, kde se budete cítit bezpečně. Systém Jablotron 100+ ochrání váš dům i jiné nemovitosti. Při využití aplikace My JABLOTRON můžete svůj dům současně i ovládat z PC, mobilního telefonu nebo tabletu. Prostřednictvím tohoto zabezpečovacího systému můžete ovládat nejen garážová vrata, ale i celou zahradu, jako je zavlažování nebo zapínání a vypínání různých čerpadel. K lepšímu zabezpečení vašeho domu je jako vhodný doplněk instalace kamerového systému CCTV.

BYTY

Byty v bytových domech jsou často cílem zlodějů i jiných narušitelů. Nespoléhejte se proto pouze na mechanické zabezpečení, ale investujte do elektronického systému zabezpečení a vytvořte si tak bezpečnější domov pro celou vaši rodinu. Systém Jablotron detekuje i otevírání a zavírání oken, nebo dveří. Rozpozná i rozbití skel, nebo pohyb cizích osob po bytě. Alarm případné zloděje odradí.

GARÁŽE

Garáže mohou být pro zloděje velmi snadným cílem, protože vrata do nich nebývají tak zabezpečená jako vstupní dveře domů, či bytů. Chcete-li mít jistotu, že nedojde k vyloupení garáže, popřípadě k odcizení zaparkovaného vozidla, je elektronické zabezpečení garáže dobrá investice. Obzvlášť, pokud garáž stojí samostatně mimo dům. Existuje poměrně levné řešení pomocí GSM kamery Jablocom, která v případě vniknutí do zabezpečeného objektu vyhlásí jednak poplach, jednak odešle snímek osoby, která se do zabezpečeného prostoru dostala.

REKREAČNÍ OBJEKTY

Rekreační objekty stojí většinou někde na samotě, a proto jsou často vystaveny riziku vykradení nebo vandalismu. Kvalitní zámek dnes už nestačí. Investice do elektronického zabezpečovacího systému doplněného případně i kamerovým systémem, sníží riziko, že chatu nebo chalupu někdo vykrade.

OBCHODY

Kamerový systém CCTV umožní sledovat pohyb zákazníků po obchodě a sníží tak počty možných krádeží. Pokud ke krádeži přeci jenom dojde, poslouží záznam z kamery jako důkazní materiál k usvědčení zloděje.

A jak jste na tom se zabezpečením Vy?

Vyžádejte si NEZÁVAZNOU a BEZPLATNOU konzultaci. Pomůžu Vám odhalit slabiny zabezpečení Vaší nemovitosti a navrhnu řešení optimální pro Vaši bezpečnost i peněženku …